WATER-İON kimyasal kullanmadan su dezenfeksiyon sistemi |


KİMYASAL KULLANMADAN SU DEZENFEKSİYONU

WaterİON suyun temizlik ve hijyenini sağlayan çok özel bir teknoloji ile geliştirilen, suda yaşayan, üreyebilen tüm bilinen mikrop, bakteri ve mantarları yok eden özel bir üründür.

Kullandığınız suyu temizlemek için gerek duyduğunuz klor ve diğer tüm  havuz kimyasallarından  kurtulacaksınız. Bu kimyasallara artık para ödemeyeceksiniz. Suyu temizlemek için kullandığınız kimyasalların, sağlığa olumsuz etkilerinden kurtulacaksınız. Klor ve diğer kimyasalların gözlerinizde kızarıklıklara yol açtığını biliyorsunuz. Ayrıca klorun derimiz tarafından emildiğini ve zamanla deri dökülmeleri ile karşılaştığımızı biliyorsunuz. Serpme klorun kanserojen olduğunu biliyorsunuz. Tüm bu olumsuz sağlık koşullarından WaterİON sayesinde kurtulacaksınız.

Doğal bir kaynak suyunda yüzmenin keyfini yaşayacaksınız. WaterİON içerdiği Bakır elektrotlar sayesinde havuz suyunuzu tüm mantarlardan, bakterilerden ve mikroplardan arındıracaktır. İçinde yüzdüğünüz veya kullandığınız suyun içme suyu kalitesinde olduğunu göreceksiniz.

 






Copyright © 2014 - 2S Havuz İnşaat AŞ | Tasarım ve Kodlama SiyahBeyazBilişim tarafından yapılmıştır.